Imponer med fine brosjyrer og foldere

Skal du synliggjøre bedriften din? Da er det en god idé å starte med brosjyrer eller kanskje en folder for å presentere bedriften. Det er bevist at vi leser bedre på papir enn på skjerm. Derfor vil det være en god idé å benytte seg av begge formatene.

Dette bør man tenke på før man skal trykke brosjyre
Skal du trykke en brosjyre er det viktig å tenke 4+4 sider, altså 4, 8, 12, 16 osv. for å komme riktig ut på antall sider. Brosjyren kan falses som en 4 sider eller bindes inn med stift, spiral eller lim frest rygg. Alternativt kan brosjyren lages som en folder på 6 sider eller ’trekkspillversjon‘’ hvor brosjyren kun da består av bretter/falser.

Hvordan papir?
Valg av papir kan være avgjørende for gjengivelse av detaljene i bilde og illustrasjoner. Vi har valgt ut noen standard varianter som passer til de fleste bruksområder. Det mest praktiske og miljøvennlige å velge er A-formatene (A6-A3) eller for eksempel 15x15cm eller 20x20cm.

Vi har valgt noen standard kvaliteter som blankt, matt eller silk – 130, 150 eller 170 gram. Det finnes også andre papirtyper om det skulle være noe spesielt du er ute etter.

Hjelp til design?
Få gjerne hjelp av en designer til valg av form og farge slik at det blir tilpasset ditt brand og visuelle identitet. Det er viktig hvordan signaler organisasjon eller bedriften din oppfattes utad.

Tips

  • Skriv tydelige tekster
  • Bruk fine dekorative bilder
  • Godt papir viser kvalitet
  • Velg farger som gjenspeiler brandet ditt

Ønsker du noe som ikke alle andre har?
Benytt deg av gull og sølv, lakk og metallic, noe som skille deg ut i mengden. Eller hvitt trykk på for eksempel sort papir.